Ouder- Kindadviseur op de Krijtmolen

Graag wil ik mij aan u voorstellen.

Ik ben Rukiye Ay-Sungur en vanaf januari 2015 ben ik werkzaam als Ouder- Kindadviseur op de Krijtmolen.

Schermafbeelding 2015-09-14 om 21.23.45Ik maak deel uit van het Ouder en Kind Team verbonden aan de ouder- en kind centrum Amsteram Noord Noord/West. In Amsterdam komen er per januari 2015, 22 Ouder- en Kindteams. In de Ouder- en Kind teams werken verschillende jeugdzorgwerkers met verschillende achtergronden en deskundigheden met elkaar samen.

Wanneer naar de Ouder- Kindadviseur?
U kunt om uiteenlopende redenen een afspraak maken met mij. Ouders willen het beste voor hun kind. Ze proberen hun kind zo goed mogelijk te begeleiden bij het opgroeien en opvoeden en zoeken naar oplossingen. Als het een periode minder goed gaat of als er zorgen zijn in de thuissituatie, wat betreft de leerontwikkeling, op school of in de vrije tijd kunt u terecht bij mij.

Werkwijze
Samen met u zoek ik naar een oplossing die het best bij uw kind of uw gezin past, zodat u er weer zelfstandig mee verder kunt. De een is geholpen met een tip of advies, de ander met een aantal gesprekken. Als een situatie ingewikkeld of onoverzichtelijk is, ondersteun ik u om dat overzicht weer te krijgen. Ik stel samen met u een plan op. Als u specialistische hulp nodig heeft, kan ik u helpen met het zoeken naar de meest geschikte persoon. U als ouder bent en blijft natuurlijk verantwoordelijk voor de opvoeding van uw kinderen.

Ik ben elke maandag- en dinsdagochtend tot 12.00 uur aanwezig op de Krijtmolen. U kunt zonder afspraak bij mij langskomen. Mocht u een afspraak met mij willen maken op een ander moment dan is dat ook mogelijk.

Met vriendelijke groet,
Rukiye Ay-Sungur

Telefoon: 06- 19 39 10 00
r.aysungur@oktamsterdam.nl
www.oktamsterdam.nl